To home (logo)

Blik vooruit: 2016 transformatiejaar

De stichting Hot Club de France is een mooie club met fantastisch muzikaal erfgoed, zinderende concertmiddagen en een prachtig kwartaalblad. Maar ook een club die een stevige impuls verdient, er leeft een brede behoefte aan modernisering, verjonging en groei. Het bestuur, onder leiding van de nieuwe voorzitter Melvin Könings, heeft besloten de vertrouwde pijlers van de stichting overeind te houden (het kwartaalblad de Quintette en twee concertmiddagen per jaar). Vanaf 1 januari 2016 introduceren we een nieuwe huisstijl, een nieuwe website, modernisering van de concertmiddagen en een sterk opgefriste vormgeving van de Quintette. We pakken in 2016 ruimte om te experimenteren en te improviseren, want transformatie gaat ook met vallen en opstaan. En we kunnen ook niet alles in één keer aanpakken en we willen ook een paar dingen uitproberen. Gun ons dus even wat tijd en denk vooral mee hoe we de club kunnen versterken, daar hebben we allemaal lol aan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF