To home (logo)

Word donateur

Als Stichting kennen we geen leden, maar donateurs. Iedereen kan donateur worden en ondersteunt daarmee het doel van deze organisatie: het bekend houden en maken van gypsy jazz muziek in Nederland. Iedereen kan donateur worden, u ontvangt dan de Quintette per post thuis en u krijgt korting op de entreeprijs van de concertmiddagen.

De minimum jaardonatie bedraagt voor donateurs in Nederland € 20. Donateurs uit het buitenland betalen minimaal € 25 per jaar. Dit zijn minimum bedragen, met name bedoeld voor studenten of donateurs met een beperkt inkomen. Liefhebbers die een modaal of hoger inkomen genieten worden vriendelijk verzocht jaarlijks een donatie van € 50 te plegen, daarmee houden we de club financieel gezond. Let wel: al het werk binnen de stichting is onbetaald vrijwilligerswerk, de donaties zijn bedoeld voor de druk- en verzendkosten van de Quintette, de kosten van de concertmiddagen en bijvoorbeeld de kosten van deze website.

Om donateur te worden, hoeft u alleen onderstaande informatie per e-mail aan te leveren, dat kan naar contact@hcdf.nl

Aanspreektitel (dhr. / mevr.)
Voornaam en achternaam
Voorletter(s)
Straat en huisnummer
Postcode en plaatsnaam
Telefoonnummer
Email adres

Wij verzoeken u uw donatie elk jaar in januari over te maken. Tussendoor wat extra overmaken? Graag! Handig is een automatische machtiging te gebruiken. Per jaar wordt dan (meestal in februari) uw gevoteerde bedrag automatisch van uw eigen bankrekening afgeschreven. Stuur ons een e-mail als u hiervan gebruikt wil maken, dan zenden wij u het formulier waarmee dat kan.

Ons IBAN nummer is: NL83 INGB 0005311022
Voor internationale overboekingen: BIC/Swift: INGBNL2A

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF