To home (logo)

Django Mélange 26 februari 2016

Ook in 2016 is er ongeveer vier keer per jaar een Django Mélange sessie in Geldermalsen. Op zaterdagmiddag 27 februari was er een leuke jam met “featured artist” Rino van Hooijdonk. Rino is een gerenommeerde gitaarvirtuoos uit Zuid Limburg die al op jonge leeftijd furore maakte door met Stochelo Rosenberg de gouden stuiver te winnen bij het legendarische tv-programma “Stuif es in”. Aansluitend speelde hij met zo wat alle groten der Hot Club aarde. De afgelopen jaren heeft Rino ook talrijke fantastische gitaren gebouwd. En in 2013 nam hij een album op met o.a. virtuoos Tcha Limberger. Hier een kleine impressie:

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF