To home (logo)

Verslaafd aan Gypsy Jazz?

Tatjana Matejaš is een Kroatische zangeres die opereert onder haar artiestennaam Tajči. Ze raakte bekend bij het grote publiek dankzij haar deelname voor Joegoslavië aan het Eurovisiesongfestival 1990. dat gehouden werd in haar geboortestad Zagreb. Ze eindigde op een zevende plek. In 1992 ontvluchtte ze haar land voor de burgeroorlog. In de USA begon ze een succesvolle musicalcarrière, in 2000 trouwde ze met de Amerikaan Matthew Cameron. Tajči Cameron haalt in dit filmpje herinneringen op met Sacha Strunjas. Die ook vluchtte voor geweld uit Joegoslavië, hij werd succesvol psychiater in de USA. Tajči vertelt over het dopamine effect van gypsy jazz. Een hele gezonde verslaving!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF