To home (logo)

Op 20, 21 en 22 januari vindt de derde editie plaats van het festival Django Amsterdam. De organisatie is weer in handen van het Robin Nolan Trio, in nauwe samenwerking met Irene Ypenburg. Het belooft weer een weekend vol met concerten, workshops en jamsessies te worden in het hart van Amsterdam. Dit festival staat er inmiddels om bekend veel internationale fans te trekken, een mooie smeltkroes  van mensen en stijlen.

Ook dit jaar is er weer een line-up van wereldklasse. Om te beginnen (onze eigen) gypsy jazz superster Stochelo Rosenberg, hij zal in duo optreden met zijn jongere broer Mozes. Ook Fapy Lafertin is van de partij, Fapy zal voor dit festival samenwerken met Paulus Schäfer en vioolvirtuoos Tim Kliphuis. Het Robin Nolan Trio presenteert dit festival hun nieuwe cd ‘Sin City’, waarop onder meer rocknummers van AC/DC een gypsy jazz makeover krijgen. Ook present is het Bina Coquet Trio uit Brazilië. En tot slot zal de gypsy swing band van Irene Ypenburg de concerten voorzien van een voorprogramma.

Op vrijdag 20 januari en zaterdag 21 januari starten de concerten om 20:30 uur. Op zondag 22 januari start het concert o, 14:00 uur. Tickets kosten op vrijdag en zaterdag € 30, op zondag € 20. En een driedagenkaart kost € 70. Op zaterdag 21 januari is er een 2 uur durende workshop van Fapy en Paulus, de workshop start om 16 uur en deelname kost € 60. Het festival vindt plaats in bar Kapitein Zeppos, in het bijzondere steegje met de naam Gebed Zonder End op nummer 5 in hartje Amsterdam. Kijk voor actuele informatie op www.djangoamsterdam.com

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF