To home (logo)

Concert 30 oktober 2016

Op 30 oktober kwamen zo’n 200 liefhebbers bijeen voor ons HCdF najaarsconcert. Fapy Lafertin stelde zijn nieuwe band voor. Met Alexandre Tripodi op viool, Renaud Dardenne op gitaar en C├ędric Raymond op contrabas. Fapy speelde zoals we van hem gewend zijn: virtuoos en krachtig. Op een gegeven moment stapt hij over op iets wat wel een heel erg klein uitgevallen gipsy gitaar lijkt te zijn. Het blijkt uiteindelijk echter geen gitaar te zijn, maar een heel speciale ukelele. Normaal heeft een ukelele nylon snaren, maar deze is bespannen met stalen snaren. Heel apart. Dat je ook op een ukelele gipsy jazz kunt spelen, bewees Fapy deze middag. Ondanks het beduidend kleinere bereik van de ukelele, weet hij er toch een verbazingwekkende gipsysound uit te halen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF