To home (logo)

10 december Django Mélange Geldermalsen

Op zaterdag 10 december vindt er weer een Django Mélange sessie plaats in Grandcafé Le Mélangeur aan het Marktplein in Geldermalsen. Op 10 december is de featuring artist Ronald Kamphuis, een een bevlogen professioneel werkzame gitarist met een grote liefde voor het hotclub genre. Rond zijn zeventiende ontdekte hij deze muziek en was onmiddellijk “hooked”. Muziek met een positieve vibe, emotie en virtuositeit en veel ruimte voor een persoonlijke inbreng. Ronald groeide op en studeerde in Groningen, waar hij ook zijn conservatoriumopleiding heeft afgerond. Naast het runnen van een volle lespraktijk speelt hij met bands in diverse stijlen door het hele land. Recent deed hij nog een theatertour met cabaretière Marieke Visser. Met collega-muzikanten uit het noorden is hij druk met zijn gipsyjazz kwartet Gipsy Swings. Uniek aan die groep is de toevoeging van een pianist aan de “klassieke” combinatie van contrabas en gitaren.

De jamsessie vindt plaats van 13 uur tot 17 uur. Toegang is gratis en meespelende muzikanten krijgen een consumptiebon! Zet ‘m alvast in je agenda!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF