To home (logo)

HCdF Najaarsconcert op 29 oktober 2017

Reserveer alvast in jullie agenda: zondagmiddag 29 oktober is het weer tijd voor de HCdF concertmiddag. Thema van deze middag is: eigen hot club composities. Dit is een vooruitloper op een ambitieus cd-project voor 2018, waar we met de Selmer-Maccaferri (nr 378) mogelijk opnames gaan maken. Heel veel gypsy jazz muzikanten spelen het traditionele werk van het Hot Club de France Quintette en dat is ook fijn om met elkaar te jammen. Maar ook veel artiesten componeren zelf en spelen in de stijl van Django hun eigen werk. En voegen ook (net als Django) weer nieuwe stijlen en vormen toe in het genre. Tijdens onze aankomende concertmiddag focussen we juist op de artiesten die heel actief zijn met eigen werk. De eerste gast op het podium is het gloednieuwe John Rijsdijk Trio met Jaïr Stunt (gitaar) en Martijn van den Brink (contrabas). Tussendoor treedt Stefan Koppenaal op met twee bijzondere zelfgeschreven solo stukken. Daarna treedt het Lollo Meier Quartet op met een overzicht van zijn beste en bekendste eigen nummers. Plek van handeling is wederom Schenkerij De Beurs in Geldermalsen (nieuwe naam van dezelfde Le Mélangeur). Deze schenkerij zit op het Marktplein in Geldermalsen, parkeren kan gratis om de hoek. De zaal is open vanaf 13 uur, de concerten starten 14 uur. En neem gerust je instrument mee, er kan volop gejamd worden. Ook is er weer verkoop van gitaren en cd’s.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF