To home (logo)

Ons archief online

Wauw! Dankzij de onvolprezen inzet van onze webmaster Martin van Mourik hebben we een mooi deel van ons archief online kunnen zetten. Uitgaves van de Quintette sinds 2010 en het archief breidt zich verder uit. Heerlijk om te grasduinen in oude verslagen, verhalen, interviews en recensies over onze favoriete muziek. Onze website wordt zo het digitaal terugkeren waard met een schat aan informatie. Op de archiefpagina hebben we ook een (Nederlandstalig) chronologisch overzicht opgenomen van de muzikale carrière van Django Reinhardt. Ook handig om dingetjes terug te vinden! Klik bovenaan de pagina op archief en we wensen u veel leesplezier. Heeft u nog relevante digitale informatie voor ons, mail het gerust naar contact@hcdf.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF