To home (logo)

Aankondiging Voorjaarsconcert 2019

Op zondagmiddag 7 april 2019 organiseren we weer onze concertmiddag in Geldermalsen (in Schenkerij De Beurs aan het Marktplein). Thema dit keer is “La douce France” met drie onwijs leuke bands. Eerste band komt uit Noord-Nederland met toppers Ronald Kamphuis op gitaar en Pieter Bosma op accordeon. Tweede band komt speciaal voor ons uit Parijs met Martin Gioani (bekend van vele instructies op YouTube). En als laatste band verwelkomen we het Joost Zoeteman Quartet, met onder meer Wattie Rosenberg en Martin Limberger. Oftewel, een heerlijk gevarieerde mix van gypsy jazz, dit keer met een beetje Franse slag.

De zaal is open vanaf 13:30 uur, de concerten starten om 14:00 uur en duren tot circa 17:00 uur. Er is volop ruimte om te jammen (neem je instrument mee!!) en natuurlijk hebben we ook standjes met verkoop van instrumenten en cd’s. Toegang is € 10 (donateurs van onze stichting krijgen € 5 korting), reserveren is niet nodig en parkeren is gratis.

 

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF