To home (logo)

Plannen en vrijwilligers gezocht!

Het jaar 2019 was een belangrijk kanteljaar voor onze stichting. Tot voor kort waren we een stichting met een bescheiden werkkapitaal, waarbij de inkomsten (donaties) in balans zijn met de uitgaven (maken en verzenden van ons kwartaalblad de Quintette en het organiseren van twee concertmiddagen per jaar). De Stichting heeft met de verkoop van de gitaar die we van Eddy Christiani geërfd hadden een aanzienlijk stamkapitaal verworven. Als stichting zijn we natuurlijk geen vermogensbeheerder (met behoud en groei als doel), maar we gaan dat geld ook niet onbesuisd consumeren. Wel gaan we met elkaar goede bestemmingen vinden voor dat geld. Met leuke plannen, zoals het maken van een Nederlandse gypsy jazz-almanak, het organiseren van nieuwe evenementen of misschien wel het verder upgraden van onze website. We kunnen nog vele kanten op, echt concrete plannen zijn er nog niet. Simpelweg dure concerten organiseren met veel hoge(re) gages gaan we in ieder geval niet doen.

Het is duidelijk dat een groei aan activiteiten niet door het huidige bestuur alleen kan worden opgepakt. We hebben het nu al razend druk om de Quintette te produceren en de concertmiddagen mooi op te zetten. Als we dus extra dingen gaan doen als stichting moeten we ook extra vrijwilligers hebben om dat uit te voeren. Plannen voorstellen is welkom, maar denk dan ook tegelijkertijd na over wat je zelf in de uitvoering kan bijdragen. Kortom, we zien met belangstelling uit naar jullie ideeën, voorstellen, plannen en eigen inzet! Neem contact met ons op als je leuke plannen hebt.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF