To home (logo)

Podcast staat online!

We kijken reikhalzend uit naar de eerste “verlichting” van de coronamaatregelen. Zodra terrasmuziek buiten weer toegestaan is gaan we kijken of we een buitenconcert kunnen organiseren. Dat zal dan waarschijnlijk met “gereguleerd” publiek gaan, je zal dan van tevoren moeten reserveren en zo. We gaan nog kijken hoe we dat doen, mogelijk kunnen we ook wat opnemen, dan kunt u thuis nog nagenieten. Zodra we nieuws hebben laten we natuurlijk van ons horen!

In de afgelopen Quintette stond al een nieuwsbericht over de gypsy jazz podcast. Het goede nieuws is: we staan online! Op de meeste (gratis) podcast platforms kan je ons vinden als je even zoekt op “Studio040 Gypsy Jazz”. Of kijk gewoon op de eigen website van onze podcast partner Studio040: https://studio040.nl/radio/jazztrain

Er staan nu al 4 afleveringen online, dat is al heel veel luisterplezier. En er zit nog veel meer uitzendingen in de pijplijn. Zo gaan we ook interviews doen en pakken we speciale thema’s beet. Podcasten is voor sommigen nog even een dingetje om te ontdekken. Zie het als een soort Netflix voor de radio, ook wel radio-on-demand genoemd. Je kan dus zelf kiezen wat je luistert; en in tegenstelling tot Netflix is dit gewoon helemaal gratis. Alles wat je nodig hebt is een telefoon, tablet of pc. Daar zit al vaak een podcast app op, het is een kwestie van even zoeken en doorklikken en dan ook gratis abonneren. Elke nieuwe uitzending staat dan automatisch in je afspeellijst. Wat is er niet heerlijker dan goede muziek luisteren en dat kan in de auto of trein, tijdens het strijken of de afwas, of gewoon in een luie stoel met een koptelefoon op. Kom je er zelf niet uit, vraag dan iemand in je omgeving om even te helpen. Er is altijd wel een buurmeisje of neefje dat verstand van zaken heeft. Laat ons weten wat je van de podcast vindt. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen en tips.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF