To home (logo)

Workshop met Antoine Boyer – zaterdag 14 mei 2022

Antoine Boyer behoort tot de nieuwe generatie gitaristen die op hun eigen manier de muzikale wereld willen veroveren. En daarin slaagt hij ook, want hij staat wereldwijd op vele podia en het publiek staat versteld van zijn virtuoze kunsten. Op zaterdagmiddag 14 mei 2022 verzorgt hij een exclusieve workshop voor geïnteresseerde gitaristen. Kijk op www.antoineboyermusic.com voor meer informatie en media.

Deze exclusieve en uitgebreide workshop vindt plaats in cultureel centrum De Pluk in Geldermalsen. Het niveau is voor gemiddelde en gevorderde gypsy jazzgitaristen. Ben je dus nog een beginnend gitarist, dan kan je wel meedoen en luisteren, maar hou er dan een beetje rekening mee dat je mogelijk niet alles kunt volgen. Maar je hoeft heus geen supergevorderde gitarist te zijn om de boel goed te kunnen volgen. En ben je toevallig wel een supergevorderde gitarist, dan kan je nog steeds een hoop leren van Antoine Boyer!

De workshop start om 14:00 uur, zorg dat je op tijd aanwezig bent en neem (uiteraard) je eigen gitaar mee. De workshop duurt tot ongeveer 17:00 uur (3 uur dus). Er is volop ruimte voor vragen en interactie, de voertaal is Engels. In De Pluk is ook horeca aanwezig; het adres is Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Je kan daar gratis parkeren en het is ongeveer 20 minuten lopen vanaf het NS Station Geldermalsen. Deelnamekosten zijn 50 euro per persoon; dit kan je ter plekke of met een tikkie afrekenen. HCdF-donateurs betalen 40 euro en krijgen dus een mooie korting (ter plekke donateur worden kan ook!).

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via contact@hcdf.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, concerten en sessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden

Word donateur

Vind jij het ook belangrijk dat de gypsy jazz in Nederland bekend gemaakt en gehouden wordt? Steun ons dan in ons doel en word donateur!

 

Meer informatie

Contact

Ophemertsestraat 11
4061 RA Ophemert
Nederland

E: contact@hcdf.nl
T: 06 - 4262 7976

IBAN:NL83 INGB 0005311022
BIC/Swift: INGBNL2A

 

facebook-pagina Stichting HcdF